Atelier

 Onze winkel bevindt zich op het Bakkerspleintje in Castricum, midden in het jonge en bruisende hart. U vindt hier een moderne zaak met een prachtige lichtinval, een perfecte kleurstelling en een schitterend interieur. In de winkel bevindt zich ook Juwelier Dikhoff, waardoor we als goudsmid Heleen de Vos samen met een unieke kracht binnen de branche werken.

Goudsmeden met een laser

Als goudsmid werken we met een zeer innovatieve lasermachine, die ons in staat stelt unieke sieraden te maken of te herstellen. We werken onder de microscoop en kunnen zo optimaal vakmanschap leveren, bijvoorbeeld om herinneringssieraden met daarin het as van een overledene te maken. Daarnaast herstellen we uw unieke sieraden, zonder dat we er als goudsmid voor dienen te zorgen dat de diamanten roos uit de zetting gehaald hoeft te worden.

Professionele goudsmeden

Dankzij onze samenwerking als goudsmid met juwelier Dikhoff vormen we een combinatie met een winkel die werk van professionele goudsmeden presenteert. Zo kiest u altijd voor optimaal vakmanschap, waardoor unieke sieraden optimaal tot hun recht komen, of wij deze kwalitatief hoogwaardig voor u kunnen herstellen.